COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

Ensemble La Modesta + Marc Vilajuana

Dijous 3 d’Agost / 21h

PATI DE CASA DE LA PALMERA

La música clàssica i contemporània arriba al Nosaltres amb un vespre especial, màgic i  360 graus per viure-la de ben a prop i des de totes les perspectives

La música de cambra arriba al festival Nosaltres per primera vegada. I ho farà de la mà de La Modesta, un cicle que deixa de banda els estereotips que sovint envolten el món de la clàssica i impulsat per la cooperativa cultural i pedagògica Aula de Música Masafrets, SCCL.

El públic, disposat en cercle 360 al voltant dels artistes, gaudirà del Trio La Modesta, format pels reconeguts músics locals Gener Salicrú i Soler (clarinet), Jordi Flaquer Forest (piano) i Ariadna Rodríguez Masafrets (violí i viola), que interpretaran peces contemporànies de compositors com Rebecca Clarke o Aram Khachaturian.

La segona part de la vesprada serà per al jove músic emergent i ballarí mataroní Marc Vilajuana a la veu i el piano, acompanyat per Joel Carro (guitarra). Delicat, contemporani i radical, ens presentarà “Solstici” i “Equinocci”, un recull de composicions fetes entre els 14 i els 24 anys amb piano i guitarra respectivament. Gaudirem d’un concert holístic que transita pels camins de la música antiga, el minimalisme i la cançó d’autor catalana. Un diamant en brut de la música local.

#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL
amb la coorganització de l'Ajuntament de Mataró.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE