COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 20 DE JULIOL - 24 D'AGOST 2023

MATARÓ / 20 DE JULIOL
24 D'AGOST 2023

Estrena Festival Nosaltres: HELENA (Cia. Jïrae) + ÜL + Pølsim

Dijous 20 de Juliol / 21h

PATI DE CASA DE LA PALMERA

Estrenem el festival amb un espectacle de dansa becat pel festival i dues propostes musicals del panorama local emergent més atrevit i innovador.

5-10-15€

COMPRAR ENTRADA

Vols saber més sobre la nostra
política d’entrades?

Comencem amb una  estrena absoluta d’un espectacle creat especialment per al Nosaltres i que va rebre una de les beques de creació que promou el festival. La companyia Jïrae presenta l’espectacle de dansa i teatre “Helena”; una història colpidora de superació personal explicada a través de la dansa i el teatre, i basada en una història real de violència de gènere i drogoaddicció. La companyia està formada per tres joveníssims artistes mataronins de la dansa i la música: en Joan Garcia, la Irene Reglero, la Jana Garolera i l’Anna Tarrés. La beca del Nosaltres ha permès que puguin estrenar el seu espectacle: una proposta  emotiva per a tots els públics que fa reflexionar al voltant d’una temàtica dura i actual. 

A continuació, continuarem amb dues propostes locals. La mataronina amb orígens xilens Pia Sommer i la Tatiana Massaguer conformen la formació musical ÜL, tot un viatge experimental en directe a través de l’exploració dels recursos vocals i instrumentals analògics i digitals. La proposta, a cavall entre la improvisació, la poesia i la música, explora i mescla cants xamànics, amb arrels flamenques i llatines. 

El duet emergent de música electrònica Pølsim tancarà el primer vespre de festival. Format a Mataró l’any 2019 a partir de la relació entre el DJ Benjamí Solà i el cantautor Carles Duart. Pølsim és la última recomanació dels incombustibles Aiguamoll Records, i ens presenta un show ple de ritmes ballables, baixos contundents i melodies hipnòtiques acompanyades per veu i guitarra en directe. El 2023 publiquen el seu primer single “So Long”, amb un so proper al pop electrònic amb pinzellades techno. Deliciosos. 

+ Informació:
Instagram.com/ciajirae Instagram.com/polsimlive youtube.com/ulmusicas
#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL
amb la coorganització de l'Ajuntament de Mataró.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE