COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

Meritxell Neddermann + MIRS: La Veu de la Maresma

Dijous 17 d’Agost / 21h

JARDINS DE L’ANTIC ESCORXADOR

Nit dedicada a la música en clau femenina, amb una de les veus amb més projecció del país i l’estrena absoluta d’un espectacle de cançó pop i poesia maresmenca

La nit del 17 d’agost pugen a l’escenari del Nosaltres dos projectes que tenen en comú la veu femenina i la reivindicació de la creació personal. Una tradició que portem programant des dels inicis del festival i que ens encanta! 

La pianista, cantant, productora i compositora vilassarenca Meritxell Neddermann està considerada una de les veus femenines amb més projecció del país. Criada en un entorn de músics, el ritme i les melodies corren per les venes de Meritxell Neddermann amb una sensibilitat afilada com poques. El seu és un so propi i intimista marcat per la barreja de gèneres (jazz, funky o indie) i l’experimentació amb loops o pedals. El 2021 es va convertir en la pianista de gira internacional de Jorge Drexler amb el que ha realitzat gires a Amèrica Llatina i Europa. Presentarà  les cançons que formaran part del seu segon disc, que es publicarà després de l’estiu. 

La jove cantautora Mireia Federico, que porta gairebé set anys al capdavant del seu projecte artístic MIRS, presenta per primera vegada La Veu de la Maresma, una proposta inèdita, íntima, musical i poètica que pretén musicar poemes del llibre “Dones poetes de la Maresma”, de les rapsodes maresmenques Emília Illamola i Queralt Morros. MIRS és la guanyadora de la beca Nosaltres L’Aliança 2023, destinada al suport, a la creació, producció i exhibició d’un espectacle que fusiona música i literatura. L’espectacle s’ha desenvolupat amb la intenció i l’objectiu d’acostar la poesia i la llengua catalana a la generació actual valorant l’entorn, la història i la cultura que arrela i conforma la nostra preciosa comarca. Un luxe gaudir d’aquests talents preciosos en una nit que serà única i femenina.

#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE