COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

Nit surenya: “A flor de piel” (Cia. Mediterránea) + Oscar Torres, el cantautor rumbero

Dijous 10 d’Agost / 21h

JARDINS DE L’ANTIC ESCORXADOR

Nit flamenca per tots els gustos amb l’espectacle inèdit liderat per la ballarina mataronina Andrea Roanes i el millor ritme rumbero quilòmetre zero

La jove ballarina local Andrea Roanes forma part de la companyia mataronina Mediterránea, especialitzada en flamenc. La mataronina, amb tan sols 26 anys i molt coneguda en les escoles de dansa locals, ja és reconeguda per la seva tècnica exquisida. Ara ella, abrigada per la companyia, ens oferirà l’espectacle inèdit “A flor de piel”, creat expressament pel Nosaltres. Podrem gaudir d’un espectacle que combina ball, cante (Ángel López), guitarra flamenca (David Vargas) i percussió (Raúl Manchón).

La nit continuarà amb Oscar Torres, el cantautor rumbero, acompanyat per Juanjo Tabarka (baix). Considerat un dels animadors rumbers més populars de la ciutat, el seu carisma i el seu bon humor faran ballar a ritme de ventilador a tots aquells que vulguin gaudir d’aquesta nit surenya. Lletres afilades, problemes quotidians i molta alegria. Gaudeix del flamenc i la rumba fet a casa nostra. Música i dansa per a una nit amb regust del sud.

#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE