COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

Vespre de monòlegs (Marc Sarrats, Irene Minovas & Marta Bosch) + DJSher

Dijous 27 de Juliol / 20:30h-22:30h

PATI DE CASA DE LA PALMERA

Tornen els monòlegs al Nosaltres amb una selecció popular, diversa i divertida

Necessitem riure com qui respira l’aire. Per això, i en el marc de la Festa Major, repetim el vespre de monòlegs del Nosaltres. I ho farem amb 3 de les millors veus humorístiques del panorama català. En aquesta ocasió escalfarem motors amb una bona dosi d’humor abans de la nit de castells de focs a la platja. 

 L’escenari acollirà per primera vegada al conegut monologuista Marc Sarrats. Popular per les seves aparicions al mític podcast “El Soterrani” i col·laborador dels programes “Està passant” de TV3, el seu humor popular no deixa indiferent. Després de l’èxit de l’any passat, repetirà la còmica Irene Minovas. Col·laboradora de programes televisius i en espectacles de comèdia com el Soterrani, el Comedy Gold o La Llama Fest. Per últim, la guionista i còmica Marta Bosch, segueix insistint en guanyar-se la insignia de pubilla dels nostres cors. Com a còmica d’stand up, ha actuat a espectacles com el Comedy Gold o el Cruïlla Comedy. Té debilitat pels pingüins i els óssos rentadors.

Després dels monòlegs, i abans de l’inici dels focs, gaudirem de DJ Sher, alter ego de la mataronina Ana Serra. L’artista electrònica té un curt però intens recorregut als millors clubs de Barcelona. És capaç d’emparellar estils a priori impensables amb una tècnica perfecta: des dels breaks més punyents i anàrquics fins a melodies tenebroses o bucòliques. Perquè després de riure molt caldrà ballar una mica, no?

#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE