COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

EPISTOLARI COMÚ, EL PÒDCAST DEL NOSALTRES: “La parcel·leta” (Capítol 4), amb TARTA RELENA

Dimecres 31 de Juliol / 19h

BIBLIOTECA POMPEU FABRA

EPISTOLARI COMÚ volem que sigui un pòdcast de creació col·lectiva, cartes creuades entre ciutadans per parlar del que ens ocupa a tots i totes, a través dels valors del Festival Nosaltres i conduits per propostes artístiques i culturals que ens acompanyen a pensar.

emissió en directe!

ENTRADA LLIURE

En el quart capítol del pòdcast EPISTOLARI COMÚ reflexionarem sobre els límits geogràfics relacionats amb la cultura, on comença una cultura i acaba una altra. Amb el duo musical Tarta Relena donarem voltes sobre el reconeixement i el desconeixement mutu entre persones que conviuen en un mateix espai, la folklorització dels costums i l’exotització de certes pràctiques en pro a un sistema encarat al turisme. Intentarem definir la nostra parcel·la, els seus límits, les seves contradiccions i les seves possibilitats. Emetrem el capítol en directe; vine a gaudir-lo!

EPISTOLARI COMÚ també tindrà dues emissions en directe més, els dies 17 de juliol (amb Leo Espluga) i el 21 d’agost (amb la Llum).

+ Informació:
Durada del programa: 45 minuts Descobreix l’experiència d’un podcast en directe! Entrada lliure Instagram.com/TartaRelena
#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE