COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

EPISTOLARI COMÚ, EL PÒDCAST DEL NOSALTRES: “Sostenibilitat temporal” (Capítol 7), amb la llum

Dimecres 21 d’Agost / 19h

ATENEU CENTRE CULTURAL FUNDACIÓ ILURO

EPISTOLARI COMÚ volem que sigui un pòdcast de creació col·lectiva, cartes creuades entre ciutadans per parlar del que ens ocupa a tots i totes, a través dels valors del Festival Nosaltres i conduits per propostes artístiques i culturals que ens acompanyen a pensar.

emissió en directe!

ENTRADA LLIURE

El penúltim capítol d’EPISTOLARI COMÚ, i últim directe de la temporada, el dedicarem a parlar de la idea de la sostenibilitat temporal. Conjuntament amb l’artista mataronina Llum, parlarem del ritme cultural de la societat en la qual vivim, de sostenir projectes culturals a llarg termini i amb una periodicitat viable i de tenir una relació sana amb la nostra vida cultural, però també de fer “bomba de fum” quan vols marxar d’un lloc o de no voler-ne marxar fins que s’acabi la festa.

Celebrarem l’emissió a l’Ateneu Centre Cultural de la Fundació Iluro, on descobrirem també la seva aposta per la cultura social. Emetrem el capítol en directe; vine a gaudir-lo!

EPISTOLARI COMÚ també tindrà dues emissions en directe més, els dies 17 de juliol (amb Leo Espluga) i el 31 de juliol (amb Tarta Relena).

+ Informació:
Durada del programa: 45 minuts Descobreix l’experiència d’un podcast en directe! Entrada lliure Instagram.com/Llumllumllum
#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE