COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

EPISTOLARI COMÚ, EL PÒDCAST DEL NOSALTRES: “Trobar-se gent als llocs” (Capítol 2), amb leo espluga

Dimecres 17 de Juliol / 19h

BIBLIOTECA ANTONI COMAS

EPISTOLARI COMÚ volem que sigui un pòdcast de creació col·lectiva, cartes creuades entre ciutadans per parlar del que ens ocupa a tots i totes, a través dels valors del Festival Nosaltres i conduits per propostes artístiques i culturals que ens acompanyen a pensar.

emissió en directe!

ENTRADA LLIURE

En aquest capítol d’EPISTOLARI COMÚ parlarem amb el filòsof Leo Espluga de la idea general de trobar-se gent als llocs. Discutirem sobre el fet d’anar a un lloc expressament per trobar-s’hi algú, però també de la sorpresa de trobar-se algú que no t’esperaves que hi fos. També reflexionarem sobre el desig o el rebuig de trobar-se persones allà on vas i de les relacions que s’estableixen en els punts de trobada en funció del grau de coneixença o la llunyania respecte casa. Emetrem el capítol en directe; vine a gaudir-lo!

EPISTOLARI COMÚ també tindrà dues emissions en directe més, els dies 31 de juliol (amb Tarta Relena) i el 21 d’agost (amb la Llum).

+ Informació:
Durada del programa: 45 minuts Descobreix l’experiència d’un podcast en directe! Entrada lliure Instagram.com/LeoEspluga
#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE