COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

Júlia Colom + Carmen y María

Dijous 15 d’Agost / 21h

JARDINS DE L’ANTIC ESCORXADOR

Un vespre dedicat a la música inspirada en la tradició que viatja de l’arrel fins al flamenc. Dues de les propostes emergents amb més potencial i originalitat del panorama musical català

Júlia Colom va descobrir el seu amor per la veu i la música tradicional gràcies a “El Cant de la Sibil·la”, un cant ancestral d’origen mallorquí que el seu avi li va ensenyar amb només set anys. L’influència de les “tonades” mallorquines en la seva música és inqüestionable i forma part del seu ADN. Es tracta d’un fet indeslligable de la seva personalitat com a compositora, com podem apreciar a “Miramar”, un disc debut format per peces de creació pròpia i d’altres d’origen popular, convertint-se així en una celebració de la transmissió oral i de les múltiples vides que poden viure els cants. Una ocasió única per escoltar una de les veus més boniques i especials del panorama de la música dels Països Catalans.

Per continuar la vesprada comptarem amb la bellesa i l’energia del duet Carmen y María, el projecte musical i artístic que uneix la mallorquina Carmen Cortés i la catalana María La Blanco. Del barri a la ciutat i de la ciutat al barri, Carmen y María són un duet que fusiona les seves veus de la mateixa manera amb què s’atreveixen a barrejar la riquesa rítmica flamenca i el pes de la música moderna actual, fent del groove i del soniquete els pilars del seu discurs musical mediterrani i lluminós. Nit d’inspiració i arrels sota la llum de la lluna.

#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE