COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

La emoción de las cosas

Dijous 8 d’Agost / 21h

JARDINS DE L’ANTIC ESCORXADOR

Un emocionant espectacle d’homenatge al poeta Antonio Machado. Faràndula, ironia i humor per un cant a la poesia i a la vida amb regust de flamenc

L’1 d’abril del 2023 el Teatre Monumental de Mataró va acollir l’estrena de La emoción de las cosas o la caña dulce de Antonio Machado, impulsat per l’entitat Mataró Camina i amb un ple absolut i un èxit clamorós de públic i crítica. Ara el Nosaltres recupera, en un format adaptat a l’aire lliure, l’exitosa proposta escènica. L’espectacle està dedicat al professor i poeta Antonio Machado, nascut a Sevilla el 1875 i mort a l’exili, a Colliure, el 1939. La seva poesia i els seus personatges inventats s’han guanyat la consideració literària unànime, ètica i sentimental de tots aquells que ho han conegut.

L’espectacle mescla poesia, ball i música amb vuit artistes a l’escenari. Juan Antonio Moya (guitarra), Laura Marchal i Juan de la Lola (cantaors), el guitarrista mataroní Toni Abellán, Vicente Marín al piano i Jesús Campos a la percussió acompanyen a l’actor local Juanjo Cardenal. L’autor de l’espectacle és el poeta mataroní Manuel Patricio, el director és Luis Álvarez Aparicio i està produït per Juan Antonio Ciller. Faràndula, ironia i humor per un cant a la poesia i a la vida amb regust de flamenc.

La Dj Pine, alter ego de la mataronina Irene Pineda, clourà la vesprada amb la seva proposta electrònica ballable plena d’alegria i bones energies. Un viatge de sons tropicals barrejant electrònica amb ritmes flamencs, africans i llatins.

AQUEST ESPECTACLE COMPTA AMB EL PATROCINI ESPECIAL D’ALIANÇA MATARÓ

#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE