COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

Queralt Lahoz (en acústic) + 304 collective

Dijous 22 d’Agost / 21h

JARDINS DE L’ANTIC ESCORXADOR

Tanquem el festival amb una nit on es trobaran la nova musa de la música urbana catalana i el millor de l’escena mataronina. Una festassa!

Queralt Lahoz és una de les sensacions musicals dels últims anys en el nostre país. Guardonada amb el prestigiós premi internacional Music Moves Europe 2023, Lahoz es postula como una de las artistas amb més present i futur de l’escena nacional. La seva proposta musical, atravessada per sons llatins, d’arrel i urbans, el soul o el hiphop, dialoga amb gràcia i naturalitat sobre un món de coples i boleros que emergeixen de manera espontània dels seus orígens flamencs i els seus paisatges personals.

Nascuda a Santa Coloma de Gramenet, on va emigrar bona part de la seva família procedent de Granada, Queralt Lahoz descansa en la seva tradició i la seva infància suburbana per a dibuixar un pont musical de caràcter inconfusible. Amb aquesta combinació l’artista catalana desafia allò convencional i és capaç de transmetre el compromís, la força i la delicadesa d’una de les veus més impressionants de l’escena urbana estatal. Un luxe tenir-la al Nosaltres, on vindrà amb una proposta acústica ideal pel petit format del festival.

La segona part de la nit tindrà com a protagonista la banda de hip-hop mataronina 304 amb la presentació d’un espectacle inèdit. El show mantindrà l’energia que caracteritza al grup durant els seus directes, però adaptant-se a un espai més reduït, amb més joc escenogràfic i unes sonoritats dels temes diferenciades del que normalment porta la banda. 304 no només és un grup de música, sinó que representa tot un col·lectiu. Durant aquest espectacle s’hi veurà reflectit el col·lectiu que està creixent al districte de 304 i a Mataró en general. Així doncs, el concert estarà ple de col·laboracions que mereixen la visibilitat i el reconeixement que sovint costa d’aconseguir. La banda conduirà l’espectacle pel qual hi passarà una representació del col·lectiu artístic, jove i emergent de la nostra ciutat.

#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE