COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

“Llavor” (Cia. Meraki) + Duo La Modesta

Dijous 1 d’Agost / 21h

PATI DE CASA DE LA PALMERA

La música clàssica i contemporània arriba al Nosaltres amb un vespre emocionant i intimista apte per les orelles més curioses i exquisides

Començarem aquest vespre tan íntim i especial amb l’estrena d’un espectacle becat pel festival aquest 2024 i la Cia. Meraki. Meraki és un terme grec que descriu aquelles creacions que irradien passió i entrega. Significa fer les coses amb amor i devoció; posar-hi l’ànima. Per a Cristina Franch, Ger Garoa i Amanda Bassa, Meraki és també capgirar la quimera i fer realitat l’impensable. “Llavor” és una experiència poètica multidisciplinària on la música, la paraula i la dansa dialoguen entre elles i amb el públic per a crear un espectacle basat en l’escolta i la improvisació.

Continuarem el vespre amb el Duo La Modesta, reincidents del festival. El recital, titulat “inter silvas” fa referència a la base material dels dos instruments: la fusta. Aquest origen comú no sempre serà evident en el pla sonor: segons l’obra en qüestió i les tècniques interpretatives, el diàleg entre els dos instruments serà o bé d’un mimetisme absorbent, o totalment dispar. El programa comptarà amb obres de la francesa Cécile Chaminade, i el també francès Olivier Messiaen, de l’argentí Astor Piazzolla, i el colombià Luis F. Cardoso, però també amb les obres contemporànies dels guitarristes catalans Feliu Gasull Aluart i Toti Soler Galí. Un vespre emocionant i intimista.

#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE