COMUNITAT · SOSTENIBILITAT · CULTURA

MATARÓ / 18 DE JULIOL - 22 D'AGOST 2024

MATARÓ / 18 DE JULIOL
22 D'AGOST 2024

Qui som

El festival Nosaltres és una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL; una cooperativa cultural i audiovisual sense afany de lucre amb vint anys d’experiència a la ciutat de Mataró.

El festival neix de la voluntat de fer comunitat. De relligar, connectar i visibilitzar els agents culturals del territori. Així, cooperatives i entitats sense afany de lucre del teixit cultural mataroní i maresmenc participen de la iniciativa donant-hi suport i difusió. La trentena d’entitats i cooperatives que col·laboren en el Nosaltres són: Abacus, Aiguamoll Records, Ajuntament de Caldes d’Estrac, Associació Ventura Ametller, Aula de teatre de Mataró, Aula Masafrets, SCCL, Biblioteques de Mataró, Buc de Llibres, SCCL, Casa de la Música de Mataró, Cita Flamenca, Coop de pedal, SCCL, Dòria Llibres, El Monocle, SCCL, Festival Poesia i +, Fundació Iluro, Fundació Maresme, Fundació Palau, Folk You, SCCL, Kult, SCCL, La Veu de Cerdanyola, La Xarxa Mataró, Mataró camina per l’Alzheimer, Unió de Cooperadors de Mataró i la col·laboració especial de l’Associació de Veïns de Les Santes-Escorxador i de Mataró Centre. 

El Nosaltres també compta amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, el Consell Comarcal del Maresme, la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. 

El festival té com a patrocinadors a Aigües de Mataró, Aliança Mataró, Assolim, Col·lectiu Ronda, Consorci de Residus del Maresme, Cervesa del Montseny i Solidança. Les empreses maresmenques Codetickets, Copisteria Can Prims, Costa Rent, Mics BCN i Som Mobilitat són els proveïdors oficials. Els mitjans de referencia del Maresme, Capgròs i tvmataró, conjuntament amb la revista digital Maresme Tropical són els mitjans col·laboradors.

Un enorme agraïment!

Sumar el patrocini privat, cívic i social és fonamental i imprescindible. El Nosaltres compta amb una selecció de mitja dotzena de patrocinadors privats. Tots ells vinculats estretament a Mataró i comarca, i amb uns valors clarament cívics i de retorn social. 

Volem donar les gràcies de forma especial a les següents empreses patrocinadores, proveïdors oficials i mitjans col·laboradors que confien en aquest projecte cultural col·lectiu: 

#NosaltresFest

Una iniciativa de Clack Audiovisual, SCCL.
Contacte: Clack (info@clack.cat)
Muralla de la Presó, 9 (local) 08302 Mataró (Barcelona)

AMB EL PATROCINI DE

AMB EL SUPORT DE